Home

 

 

De bedoeling was dat wij als klas mee gingen helpen met het begeleiden van de dag. Zo moesten enkelen van ons de deelnemers bij hun aankomst naar de lift begeleiden en zeggen op welke verdieping ze juist verwacht werden. Terwijl er leerlingen beneden dat deden waren er boven andere die de deelnemers na hun aanmelding vertelden waar ze hun jassen konden hangen en konden genieten van een drankje en een hapje voor de wedstrijd begon.

 

Tijdens de wedstrijd kreeg elk van ons een rij toegewezen waar wij verantwoordelijk voor waren. We moesten zorgen dat de deelnemers hun vragen op tijd kregen en terug afgaven. Maar we moesten ook zien dat ze geen bedrog pleegden door andere hulpmiddelen  te gebruiken dan toegelaten.

Tijdens de middag konden we mee aan het buffet schuiven voor een heerlijke maaltijd. En dat terwijl enkele andere van ons met de deelnemers een tocht door Aquatopia deden waar ze ook nog vragen moesten beantwoorden.

Na de middag was er een quiz voorzien voor de deelnemers. Na deze quiz werden dan ook de 10 beste scholen bekend gemaakt. De vreugde en ontgoocheling waren van sommige deelnemers af te lezen op hun gezichten, want elke school wou met de gouden trofee naar huis gaan .